Nu har vi varit i Italien, Monzambano och mött Trojas kavaljer finaste Camelot des Uns et des Autres han är en mycket glad och positiv kille och kärleken var omedelbar mellan dem. De sa hej hej i 3 minuter och sedan var parningen ett faktum. Han var lyhörd för Troja (hon var inte sen med att fatta biffen ;)) och absolut inte framfusig men heller inte undvikande han var helt på det klara med vilken roll han spelade. Jag är VÄLDIGT nöjd med honom en harmonisk och glad killen svansen gick oavbrutet smiley

Efter parningen söndag den 5 mars på förmiddag, fick jag och Birgit en underbar lunch med de finaste råvarorna och all mat var från regionen. Vi kände oss otroligt välkomna och priviligerade. Solen kom fram och det blev genast varmt. Vi passade på att ta en runda till halvön Sirmione som ligger som ett vackert streck ut i Garda sjöns klara vatten.

Vi gjorde lite sightseeing och shopping skor, väska och lite annat bra att ha åkte ned i påsarna …. är man i Italien så är man. Jag köpte även en accessoar som ni kommer att stifta bekantskap med senaresmiley

Kl 20 00 stod middagen på bordet och återigen fick vi en fantastisk middag med underbara viner. Det blev måååånga skratt och mycket prat runt bordet. Måndag morgon var det dags igen för kärleksparet att mötas igen och även denna gången blev det en lyckad parning. Alla parter var glada och nöjda och vi bestämde att köra hemåt. Min vän Birgit Landerholm hade hennes frallor på pensionat och jag hade ju “skolkat” från jobbet och hade dåligt samvete för att jag lämnade mina kollegor i skicket…så efter ännu en underbar lunch styrde vi mot Sverige. Även för att vi denna gången vill se Brenner passet i dagsljus och det fick vi :). Vid 2100 tiden bestämde vi oss för att ta en övernattning i Nürn-

berg för att fortsätta nästa dag. Kl 01.00 ca var vi i Sjöbo efter lite shopping vid gränsen mellan Tyskland och Danmark. En kort och intensiv semester var slut men vi var alla nöjda och allt har gått över alla förväntningar nu väntar vi på tecken på att mötet mellan hundarna leder till ett gäng underbara valpar. Tack till mina valpköpare som har varit aktiva och har “följd med på resan” kul att ni är så engagerade. Fortsättning följer håll nu tummarnasmiley

THANK YOU Guisi Saggiorato and Boni Gabriele for your hospitality, lovely dinners, with great food. And thank you to Anna Moretti and her father for comming to meet us at the kennel you are all of you so kind smiley