Full fart med att inreda badrum till mina kära kunder.

Det är inte alla som är begåvade med att ha ett stort badrum. Men nu har producenterna av bland annat badkar vaknat och har insett att de måste anpassa många produkter efter hur verkligheten ser ut för de flesta av oss.

Duschväggar kan måttbeställas och metallarna på gångjärn och handtag kan beställas i andra färger än vitt och silver. Vilket ger en personlig touch på vilket badrum som helst.

Man kan med små medel skapa ett fantastisk hemmaspa vilket bilderna vittnar om. Det är bara fantasin som sätter gränserna eller hur?

Nu laddar vi för påsk…pynta hemmet lagom eller hur mycket som helst, men ha framför allt super trevligt med vänner och familj. Vår påsk ska firas med mina föräldrar från Danmark och på söndag kommer våra kära vänner med deras hundar – ska bli super härligt…dogsen får väl ha lite ägg de med smiley

Ha en fantastisk dag solen är framme och fåglar kvittrar ut och njut!!