Hej hej nu är sommaren över och hösten har anlänt Sjöbo. Det känns i luften att värmen har lämnat oss. Denna morgon var det bara 6 grader när vi var ute på morgonrundan.

VILKEN SOMMAR VI HAR HAFT massor av värme och härliga kvällar – det är först nu som jag haft lust att ta en titt på tvn och då konstaterar man att man inget har missat 😉

Min semester stod i hundens och vännernas tecken som vanligt och VILKA upplevelser vi haft tillsammans och VILKA stora utmaningar vi återigen har klarat av tillsammans jag är såååå imponerat av vår fyrbenta älsklingar dom bara hänger med och svansarna viftar och ögonen säger vad ska vi göra nu och vart ska vi nu åka….goa och glada inga bekymmer här inte!

Vi började med några dagar hemma för att förbereda för vår årliga special i Vårgårda utanför Göteborg. I år var det inte “bara” en rasspecial det var även European Schapendoes Show med ca 150 deltagande hundar. Mina förhoppningar var att vi skulle ha några härliga dagar tillsammans, att hundarna skulle få med sig fina bedömningar från utställningen och att vi och hundarna skulle ha kul på agilitytävlingen.

4 hundar från min första kull deltog och en från min sista kull så 5 hundar av 10 möjliga från egen uppfödning kom, vilket är helt magiskt. Elsa med familj från Norge, Sheila med familj, Luca och Caroline och Donna, Saga, Fanny, Elin och lilla jag (bilen var fullpackat vill jag lova). Planen var att Aris och Sira med familj också skull ha varit med men då Aris är pälslös (på grund av Siras kärlek för hennes storebror ….SUCK) och Sira behöver mera träning valde familjen att stanna hemma vilket var klokt, men lite sorgligt vi saknade Eva och Michael. Vi fick nöja oss med att ha kontakt via telefon under dagarna vi var i Göteborg.

Vi hade det SUPERMYSIGT OCH ROLIGT TILL TUSEN! Alla måltider intogs tillsammans och vi gjorde det mesta tillsammans under dessa dagar. Härlig stämning och magiska prestationer av hundarna och deras ägare både på utställningen lördag och på agilityn på söndagen jag är så himla imponerat över er ska ni veta. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på våra dagar tillsammans.

Här efter följer en bildkavalkad från dagarna i Vårgårda…. får nog dela upp detta inlägg i flera olika inlägg annars tröttnar ni väl läsa 😉

Kram på er