Sitter vid valplådan och lyssnar på de små. De börjar visa lite av deras personlighet och mitt skrivblock fylls med små notiser om varje individ och sedan jämför jag med tidigare kullar för att se om jag hittar några likheter. Det är ganska fantastisk att tänka sig att dessa små ska flytta om ca 6 veckor och då är de redo för världen 🙈. Nej nu ska jag inte tänka på det….ska bara njuta och se dem växa och utvecklas.

Alla mår jättebra och de försöker ta små vingliga steg i lådan. Ögonen börjar öppna sig, det är nu jag känner att vi kan börja få riktig kontakt man kan på något vis se in i deras själ….

När jag städar valplådan brukar jag lägga alla i en liten varm skön mjuk bädd där de kan ligga tätt intill varandra. Nu är den tiden snart slut de får helt enkelt inte plats och “smiter” och speciellt när mamma står bredvid med “happyhour” baren öppen 🤣🤣

Vi är snart på rymmen 😜
Hej alla här är jag 👀
Schapendoesvalpar 💙💙💙💙❤❤❤❤