Önskar verkligen att dygnet hade 24 timmar till …. men det är roliga timmar de som finns tillgängliga ;). Vi har nu haft besök av en del nya By Frostare och fler kommer inom det närmsta. Än har alla valpar inte hittat deras rätta ägare och ingen är tilldelat en valp, då det hos mig tar tid att lära känna varje valp och matcha familjerna med valpen. Jag försöker vara noga, vissa säger onödigt petig – men sånt finns inte i min värld när det handlar om valpar. Vilka härliga människor vi träffat och jag ser framemot en fortsättningen! Valparna och Troja mår superfint och nu är det Donnas tur att vara hjälpsam med de små – det är alldeles underbart att se mor och dotter samarbeta. Gjorde precis en ny By Frostare superglad ….:) delat glädje är dubbelglädje 🙂 Nu i veckan ska jag ta lite nye bilder på de små så att ni kan få ta del av härligheterna. De senaste dagarna har jag fokuserat på att iakta de små och umgås med dem för att lära känna varje valp!

Ha en härlig kväll och sov gott!!