Min senaste underverk är imorgon hela 6 veckor gamla vart tar tiden vägen. De är så fina och roliga nu leker som bara den, äter och sover. Troja diar dem fortfarande och nu hjälper Donna till med att tvätta och fixa med dem – det är underbart att se när mamma och dotter hjälps åt.

De är ute i trädgården när vädret tillåter det och som tur är tittar solen fram och värmer upp marken så att omställningen från livet inne i huset till livet i trädgården inte blir alldeles för stor. Har börjat med att ta ut dem för att kissa när de har ätit mitt på dagen för att sakta vänja dem vid att göra sina behov ute – därmed säger jag inte att de är rumsrena när de flyttar det hade varit att ta i, men vi gör små små steg i rätt riktning.

De flesta av de blivande valpköparna har varit på besök och som det ser ut just nu så har 5 av de 8 hittat sina blivande ägare – 2 pojkar väntar på att allt förhoppningsvis faller på plats och en pojke letar jag fortsatt rätt ägare till men det kommer…från mig flyttar ingen utan att jag har fått träffa de blivande ägarna och att vi har en god kontakt. Att godkänna eventuella nya ägare till mina valpar via sms, mail eller på annat opersonligt sätt är i min värld inte acceptabelt och då blir det ingen valp från mig!!

Här kommer lite bilder från vår vardag!

Blå hane
Röd tik
Full fart!!
Donna erbjuder mys och omvårdnad när mamma Troja matar de som ännu inte är mätta!