Nu har de små börjat flytta och som vanligt är kennelmatte inte vidare bra på just det momentet…men som tur är har jag förstående valpköpare som har har överseende med mina tårar. Det är så tyst i huset nu! En kille flyttar nästa vecka och en kille letar efter hans rätta familj. Viktigt att matcha varje individ med den rätta familjen så att förutsättningarna för ett långt lyckligt liv tillsammans blir så bra det bara går!

Emil bor nu i Aalborg/Danmark – By Frost Lets Twist Again – Lycka till!
Aske bor nu i Bagsvärd/Danmark – By Frost Endless Twist – Lycka till!
Maggie bor nu i Hörsholm/Danmark – By Frost Twisterella – Lycka till!
Maya bor nu i Järbo – By Frost Lets Do The Twist – Lycka till!
Alma bor nu i Lund – By Frost A Perfect Twist – Lycka till!
Nova bor nu i Vejbystrand – By Frost Everybody Twist – Lycka till!

Alla är nu hemma med deras nya familjer och alla har kommit till rätta och allt fungerar som det ska med plus i kanten enligt mina kära valpköpare som rapporterar frekvent ….. jag är mycket STOLT över “mina” småttingar de är så framåt och kavata – STORT LYCKA TILL ALLA KÄRA VÄNNER!