By Frost Snowflake – aka Luca

Nu är det länge sedan jag hörde av mig! Men nu så här till jul blir jag påmind om att jag bara måste visa att vi här i Sjöbo lever och mår jättebra!

Elin är hemma från Umeå och de kommande dagarna ska vi hälsa på släkt och vänner. Givetvis jobbar vi mycket när det närmar sig jul, men vi hinner mysa också. Alla hundarna mår bra och Troja börjar återhämta sig efter höstens valpar men pälsen fattas fortfarande. Donna är nästan helt återställd efter hennes valpar i våras. Gamla Sammy hänger med, busar och leker med Bob så att jag ibland får blunda och hålla andan – och Saga är som vanligt allas lekledare.

Jag börjar också återhämta mig efter 2 valpkullar under 2019 – det tar på krafterna även för mig ;). Jag ser nu framemot 2020 med nya utmaningar, upplevelser och förhoppningsvis valpar efter Saga och Mr X 😉 det är sååååå spännande och lite pirrigt då jag en längre tid har håll utkik efter en kavaljer till Saga och NU känns det bara så RÄTT! Mer om det senare!

By Frost Fiore Fortunato Ferrari – aka Saga

Nu vi önska er alla GOD JUL ta hand om er och varandra njut och må gott!

Julkram från oss alla till er alla!

Helle, Anders, Elin, Troja, Samantha, Donna, Saga, Luca (med hans familj) och Bob